CÂND

5 SEPTEMBRIE 2023

19:00-21:00

UNDE?

ONLINE

DESPRE?

Evoluţia ta personală şi profesională

10 speakeri răspund la 10 întrebări

Cum poți folosi public speakingul în viața de zi cu zi?

Cum să-ți dezvolți stima de sine ca să ai succes în comunicare?

Care sunt miturile care ne fac să nu practicăm public speakingul?

Cum îți gestionezi emoțiile astfel încât să transmiți încredere celor care te ascultă?

Cum să comunici asertiv când dai și primești feedback?

Care sunt cele mai importante elemente pentru o comunicare clară și cu rezultate?

La ce să fii atent când ții o prezentare și vrei să ai impact real?

Cum îți valorifici experiența când faci o prezentare business?

Care e puterea poveștii personale în comunicare?

Cum te ajută  brandingul personal în drumul spre succes?

DE LA CINE VEI PRIMI RĂSPUNSURILE

ANDY SZEKELY

Andy inovează de 23 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

 Guy Kawasaki

Neale Donald Walsch

Robin Sharma

John Gray

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 3.000 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 400.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).


Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele 6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1500 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (23 cărți și peste 300 de ore de material audio-video).

ROXANA SZEKELY

Roxana Szekely spune că îi place să ajute oamenii şi îi place să schimbe câte ceva la fiecare 7 ani.


De aceea, în parcursul ei profesional a trecut prin 7 ani de medicină, 7 ani de vânzări şi 7 ani de marketing, urmaţi de training pentru dezvoltarea abilităţilor echipelor de vânzări şi management din industia farmaceutică.


Tot de 7 ani, din 2016, a venit alături de Andy, pentru a-l ajuta să-şi ducă mesajul mai departe la cât mai multe persoane dornice de dezvoltare.


Astfel a preluat organizarea evenimentelor Bootcamp University, a extins partea de training şi Speaking în Corporate şi a îmbunătăţit procesele administrative.


Acasă i se spune că e un bun manager operaţional întrucât, ca mamă a doi copii mici şi năzdravani, cu siguranţă nu se plictiseşte!


Motto-ul ei este – Nu pierd niciodată. Ori câştig, ori învăţ!
(Nelson Mandela).

CĂLIN IEPURE

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.


Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.


Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială. 


Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi

 • Captivează-ți elevii în ONLINE mai ceva ca în clasă!
 • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
 • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
 • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată cu Gigi Nacev
 • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public cu Andy Szekely
 • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.

CRISTINA BĂRĂNESCU

Cristina Bărănescu este public speaking coach, facilitator și coach, dar și redactor colaborator al Editurii "Floare de Iris" și mentor în proiectul național "Dăruiește Pentru Educație". Din 2014, este facilitator în programele Bootcamp University și Elite School, fondate de Andy Szekely, preferatele sale fiind Speaker Elite și Speaker Masterclass.


Îi place să utilizeze integrat tot ceea ce a învățat de-a lungul timpului. Filolog de profesie, Cristina a acumulat experiență atât ca redactor și editor, cât și în zona de public speaking, dezvoltare personală și antreprenoriat. Înainte de a lucra în regim de freelancing, a fost traducător, redactor la Regia Autonomă Monitorul Oficial și redactor-șef al site-urilor de știri Realitatea.net și Antena3.ro.


„Cel mai recent proiect personal este Clubul Speakers Net, pe care îl dezvolt alături de Romeo Crețu, unde am bucuria de a sprijini noi speakeri și de a le facilita accesul la public prin intermediul a 5 conferințe pe an. 


De ce? 


Sunt convinsă că discursurile bune generează acțiune, iar acțiunile bune schimbă viețile în bine.


Cred că cel mai mare beneficiu pe care îl am ca absolvent al Bootcamp University este că acum mă pot orienta și îmi pot canaliza abilitățile pe calea misiunii mele personale, aceea de a ajuta liderii comunităților din care fac parte să aibă un impact mai mare în societate.”

GABRIELA CHIRIAC

Sunt un om pasionat să susțină oamenii și companiile să devină perfomerii vieții lor personale și profesionale.


Misiunea mea este să susțin oamenii să își descopere „muzica dansului din ei”.

Fac asta prin activități de coaching individual, de grup, prin facilitare de programe de dezvoltare personală pentru grupuri, organizarea și susținerea de mastermind-uri, conceperea de programe de dezvoltare personală.


Viziunea mea este ca educația este cea care poate aduce bunăstare.


Când am început să susțin oamenii în mod profesional să-și atingă nivelul lor de performanță, mi-am dat seama că este un lucru pe care-l fac de copil și că am primit de la mama natură această abilitate.


Prin metoda de lucru de coaching utilizată, clientul își descoperă resursele pe care le are în interiorul lui și modul cum poate ajunge la ceea ce își dorește.


Când am început să studiez coaching-ul, nu m-am gândit nici o clipă că o să-l practic și nu știam cât de mult bine face.


Îmi aduc aminte că atunci când eram copil, când eram întrebată ce vreau să mă fac când voi fi mare, răspunsul era unul și același educatoare sau profesor. Cei drept de-a lungul vieții mele de eleva am fost profund inspirată de câteva Doamne Profesoare. Pe drum mi-am schimbat opțiunea, dar invariabil am ajuns tot acolo la lucrul cu oamenii.


Din 2010 m-am îndreptat spre domeniul dezvoltării personale, am schimbat zona construcțiilor cu zona construcțiilor de oameni.


Pentru mine este o mare bucurie să lucrez cu oamenii și să-i susțin pe drumul transformării viselor lor în realitate. Practicarea coaching-ului este deopotrivă o creștere a clientului, dar și o creștere și o contribuție a mea.

MĂDĂLINA ORIAN

Sunt Mădălina Orian, părinte și logoped din pasiune! Sunt mamă a doi copii minunați, care mi-au acordat încrederea lor atunci când m-au ales să le fiu părinte. Sunt părinte special, cu provocări pe partea de limbaj din partea copiilor mei. Cu toate că am absolvit profil tehnic, m-a atras întotdeauna natura subtilă a omului. Ca să-mi ajut copiii (și, implicit, pe mine) am devenit logoped și am descoperit că acest domeniu mă fascinează.


Îmi doresc să fiu aproape de părinții care au parte de provocări în creșterea și educarea copiilor lor. Cred cu toată ființa mea faptul că părintele e primul și cel mai important terapeut al copilului iar într-un trio echilibrat și sănătos părinte-copil-terapeut, toată lumea are doar de câștigat. Cred în demersurile terapeutice pornite cu multă iubire acasă și în iubirea administrată ca tratament de vindecare pentru orice afecțiune (fizică, psihică, sufletească).


A existat un moment în viața mea în care eram praf. Simțeam că sunt într-un punct în care nu aș putea să cad mai mult. A fost punctul de cotitură al existenței mele, în care am ales să reconstruiesc persoana care îmi doream să fiu. Acestea sunt avantajele când ești praf: știi că de aici poți doar să urci și ai șansa să renaști așa cum îți dorești. 


Când am început să-mi explic experiențele pe care le trăiam și ceea ce a condus la starea în care eram, am început să scriu și să împărtășesc și altora ceea ce simțeam. Am început să scriu articole scurte iar după un timp, am reușit să adun în două volume de carte o parte din ceea ce aveam de oferit lumii. 


Seria publicată în 2021, la editura QUARTO, se numește „Logo-Armonia de acasă”. În primul volum „De la copilul meu, la copilul din mine. Ce am învățat fiind părinte de copil special” se regăsește povestea mea de viață, de părinte special iar în al doilea volum, „De la părinte, la părinte-terapeut. Logopedie practică, pe înțelesul tuturor”, se găsesc aplicații practice logopedice dar și psihopedagogice, care pot fi puse în practică cu ușurință, de către părinte, în confortul casei.


Mă bucur să te cunosc, să împărtășim împreună experiențele de viață, să creștem frumos și să creăm o lume mai bună și mai frumoasă pentru copiii noștri! 

10 speakeri răspund la 10 întrebări

Află răspunsurile care te echipează  cu motivație și strategii cu care să te dezvolţi zi de zi!

RALUCA BUGARIU

Raluca a lucrat 18 ani în domeniul bancar și în acest interval a impus câteva standarde la nivel național și local, pentru organizarea eficientă și comunicarea empatică. În spatele acţiunilor sale stau obiceiurile constructive, profesionalismul și dorinţa de a aduce valoare celor din jur.


În ultimii 5 ani a fondat mișcarea educațională Bucuria Dulapurilor Ordonate, dedicată celor care consideră că armonia este un obicei.


Ca specialist în ordine, Raluca oferă consultanță și ghidaj adulților și familiilor cu copii, care conștientizează modul în care lucrurile din jur ne influentează energia, atenția și productivitatea.


Ca specialist in comunicare, ea consideră că modul în care comunici cu cei din jur îți poate influența nu numai rezultatele acțiunilor, ci și sănătatea, relațiile și prosperitatea financiară.

ANGEL RĂDUCANU

Cu experienţa de peste 21 de ani în vânzări din care 12 în Managementul echipelor de vânzări, consultanța şi strategie de vânzări, Angel dezvoltă Training-uri interne şi open pe diverse domenii cum ar fi: Vânzări, Leadership, Time Management, Public Speaking şi Management-ul Echipelor.


Din 2011 de când a devenit Antreprenor şi Intraprenor şi a construit echipe în domenii diverse şi a produs rezultate palpabile şi concrete pentru companii din România şi Europa, offline şi online.


Sprijină dezvoltarea clienţilor prin Business Coaching, Executive Coaching, Life Coaching, Team Coaching. Consultanţă şi strategie de vânzări şi Training-uri Personalizate nevoilor companiilor alături de care lucrează.


În 2009 şi-a însuşit citatul lui Zig Ziglar care spune că “Poţi obţine în viaţa tot ceea ce vrei dacă ajuţi suficient de mulţi oameni să obţină ceea ce vor” şi a repornit pe calea dezvoltării personale şi a celor pe care i-a întâlnit prin Training, Consultanţă şi Coaching.

DIANA VIGU

Diana s-a alăturat Comunităţii AS în 2015 şi a urmat cursurile Elite School şi Bootcamp University şi aşa cum spune ea, aici a găsit contextul şi oameni pentru care contribuţia reprezintă una dintre valoarile centrale comune.


Are o experienţă de peste 15 ani în vânzări, construcţia şi managementul echipelor, contribuind la aceasta din poziţia de manager sau director magazin în 3 oraşe diferite: Bucureşti, Constantă şi Braşov. Sprijină dezvoltarea companiilor client prin consultanță în management, coaching de echipă şi personalizarea instrumentelor de lucru în funcţie de profilul clientului, valorile acestuia şi cultura organizaţională,. Totodată, este cea care te poate ajuta să identifici competenţele cheie ale oamenilor din echipa ta, indicatorii de performanţă şi modul de implementare a lor.


A ținut peste 500 de ore de prezentări incluzând training-uri, facilitări de grupuri, precum și mastermind-uri. Dezvoltă training-uri interne pentru companiile cu care colaborează pe teme de: Vânzări, Leadership şi Comunicare, Managementul echipelor, Cultură organizaţională.


Crede cu tărie că cea mai bună investiţie pe care o poţi face, ca antreprenor sau lider al unei echipe este investiţia în tine şi în oamenii din echipa ta. Tocmai de aceea, de-a lungul carierei profesionale a urmat numeroase formări, convinsă fiind că atunci când ea crește îi poate sprijini și pe cei din jurul ei să crească.

ZOIA ZĂRNESCU

Zoia Zărnescu este expert în programe de comunicare și trainer specializat în conducerea grupurilor de învățare experiențială. 


După o experiență de 20 de ani într-o multinațională, a trecut prin propriul său proces de dezvoltare și formare. 


În prezent, ca trainer și consilier Human Design, este alături de oameni cu o înțelegere profundă a emoțiilor, nevoilor și dorinței lor de cunoaștere. 


Zoia își urmeză vocația și crează programe pentru creșterea încrederii în sine și depășirea tiparelor și blocajelor emoționale. 


Prin tot ce face îi însoțește pe oameni către interiorul lor, pentru ca ei singuri să afle ce frumuseți se află acolo. Cea mai mare satisfacție este să-i vadă cum își deschid aripile și zboară în propria lor viață, cât de sus și-au propus cândva. 


Uneori este despre a le arăta care sunt talentele pe care le au, alteori este despre a le da un brânci ca să simtă plăcerea zborului.

OVIDIU OLTEAN

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj.


În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.


Misiunea lui este să sprijine oamenii să aibă mai multă încredere în ei, să fie mai persuasivi și mai autentici atunci când își prezintă ideile în public. 


Îi ajută să construiască și să livreze prezentări Clare, Captivante și Convingătoare prin intermediul ședințelor de consultanță, training-urilor intensive și cursurilor online.


Este fondatorul cursului intensiv de vorbit în public, Atelierul de Life Speaking, al francizei naționale de evenimente de public speaking, 5MS, este fost președinte al clubului Toastmasters Cluj și facilitator al programului Speaker Elite.

Participă GRATUIT la SKILL UP SUMMIT 6

CÂND

5 SEPTEMBRIE 2023

19:00-21:00

UNDE?

ONLINE

DESPRE?

Evoluţia ta personală şi profesională

Află răspunsurile...


 1. Care sunt miturile care ne fac să nu practicăm public speakingul?
 2. Cum poți folosi public speakingul în viața de zi cu zi?
 3. Cum îți gestionezi emoțiile astfel încât să transmiți încredere celor care te ascultă?
 4. Cum să-ți dezvolți stima de sine ca să ai succes în comunicare?
 5. Cum să comunici asertiv când dai și primești feedback?
 6. Care sunt cele mai importante elemente pentru o comunicare clară și cu rezultate?
 7. La ce să fii atent când ții o prezentare și vrei să ai impact real?
 8. Cum îți valorifici experiența când faci o prezentare business?
 9. Care e puterea poveștii personale în comunicare?
 10. Ce este brandingul personal și cum te ajută în drumul spre succes?

Copyright © 2020 - 2023. All rights reserved.

Folosești Facebook in-app Browser? Pentru o navigare mai bună, deschide pagina în Chrome/Safari browser (click pe [...] jos sau dreapta sus.
OK, Mulțumesc!