SELF MASTERY BOOTCAMP

5 - 11 Iulie 2025 | Fundățica, Brașov

Participă la transformarea experiențială în care treci de la confuzie la claritate şi îţi asiguri nivelul maxim de energie ca să-ți găsești misiunea personală şi să pui în aplicare deciziile esențiale pentru a trăi o viaţă plină de semnificaţie!

Cum îți poți transforma viața pentru a deveni un lider plin de energie și motivație?

Îți stabilești un sistem de transformare personală pentru următorii 10 ani.

Afli cum să ai nivelul de energie, vitalitate și mentalitatea ca să devii top performer.

Cum să îți menții motivația în direcția corectă a misiunii tale personale.

Te simți cu adevărat lider în viața ta și poți să-i ajuți pe ceilalți să facă la fel

„Să investești în tine este cea mai bună investiție pe care o vei face!
Îți va îmbunătăți viața, dar va îmbunătăți și viața celor din jurul tău!”


Robin Sharma

Dacă îţi doreşti mai mult decât ai deja… sau dacă îţi doreşti o schimbare… locul în care poţi acţiona şi care generează rezultate pe termen lung… este interiorul tău.

Probabil că ai observat din experienţa ta, că ceea ce se întâmplă în interiorul tău, influenţează realitatea ta exterioară.

Şi asta funcţionează atât în sens pozitiv cât şi în sens negativ.

La ce mă refer?

Mă refer în special la trei chei ale echilibrului în viaţă:

Cum să ai o direcţie clară (Misiunea personală) ca să elimini senzaţia „ce fac cu viaţa mea” şi să te bucuri de rezultate, în fiecare zi.

Cum să faci alegeri bune (pe baza valorilor personale clare) ca să nu faci compromisuri care te stresează. Astfel vei fi mereu implicat şi vei avea o viaţă împlinită.

Afli cum să trăiești inteligent (strategii de succes puternice) ca să nu consumi aiurea timpul şi să ai soluţii chiar şi atunci când pare imposibil.

Toate acestea îţi stau acum la dispoziţie.

Ţi s-a întâmplat vreodată să nu te simţi ok şi parcă atunci când erai cel mai jos, toate din jurul tău să meargă rău?

Şi reversul e la fel de adevărat….

Ţi s-a întâmplat vreodată să te simţi extraordinar şi lucrurile să se aranjeze armonios, iar tu să obţii rezultate cu eforturi minime?

Dacă răspunsul tău e…. „da, mi s-au întâmplat amândouă” şi îţi doreşti să ai parte de mult mai multe experienţe din categoria a doua… atunci… te invit la Self Mastery BootCamp.

Decizia radicală să investeşti în propria persoană, fără ezitări şi fără echivoc, este cea mai importantă decizie pe care o vei lua.

Este decizia care face diferenţa între copilăria psihologică şi maturitate!

AGENDA TABEREI SELF MASTERY

Ziua 1: Anticiparea

Pe scurt:

Povestea BootCamp, principiile taberei, instrumente pentru „drum”, prezentarea trainerilor și a echipei de facilitatori și organizatori, exerciții de cunoaștere.
Parabola prietenului secret.

Întrebare cheie:

Cum poți folosi puterea intenției complementar cu noțiunea de obiectiv şi cum să accesezi resurse complementare inteligenţei mintale pentru a evolua?

Ziua 2: Alinierea

Pe scurt:

Afli despre alinierea internă, congruență, integritate și aliniere sistemică.
Lucrăm şi aplicăm primul set important de tehnici şi metode: codul RAI, poziții perceptuale, (axa evaluării), linia timpului (axa evoluției).

Întrebare cheie:

Cum pot găsi starea optimă de aliniere (flux), starea în care excelența se obține fără efort?

Ziua 3: Alegerile

Pe scurt:

BootCamp înseamnă în primul rând, context de învățare accelerată din experiență cu colegii de echipă. Unii dintre cei mai experimentați traineri din România în materie de „adventure training” și team building, îți vor oferi șansa să explorezi puterea învățării experiențiale și a revizuirii active, într-un cadru de feedback generativ.

Întrebare cheie:

Ca să extrag maximum de beneficii prin ieșirea cu control din zona de confort, cum ar fi bine să gândesc, să acționez și să comunic?

Ziua 4: Atitudinea

Pe scurt:

Valorile personale reprezintă tendințe generale de a prefera anumite stări de lucruri în comparație cu altele. Ele reprezintă principii sau calități care sunt în mod intrinsec dorite de individ.
Convingerile susțin valorile și le fac să fie stabile în timp.

Întrebare cheie:

Ce este important pentru mine în viață? 

Care sunt principiile după care doresc să îmi trăiesc viața?

Ziua 5: Autenticitatea

Pe scurt:

Misiunea personală este steaua călăuzitoare în viață. Fără o misiune personală definită, orice obiectiv pe care ți-l propui, va fi lipsit de forță motivațională pe termen lung. 

Misiunea personală este cel mai important scop în viață și este expresia valorilor tale cele mai importante și a nevoii de contribuție.

Întrebare cheie:

Ce îmi place să fac atât de mult, încât aș plăti pentru asta? 

Cum pot să îi inspir pe ceilalți să facă la fel?

Ziua 6: Autonomia

Pe scurt:

Această zi conține experiența extrem de intensă a călătoriei eroului, dezvoltată de Robert Dilts, pe baza cercetărilor lui Joseph Campbell. 

Călătoria eroului este o experiență foarte puternică de desprindere de constrângeri, concepută să te ajute să depășești ultimele obstacole care ar putea să îți mai stea în cale.

Întrebare cheie:

Cum se poate transforma viața mea la nivel fizic, mental și emoțional atunci când o privești ca pe o călătorie eroică?

Ziua 7: Aventura

Pe scurt:

Ultima zi este dedicată unui proces de „închidere” și integrare a experiențelor complexe din BootCamp, precum și pregătire pentru călătoria care urmează.

Întrebare cheie:

Cum mă asigur că mă voi menține pe cale în misiunea mea chiar dacă vor apărea ispite și obstacole?

HAI LA SELF MASTERY!

Aici începe transformarea experiențială de la confuzie la claritate
CONSULTANȚĂ GRATUITĂVIN LA BOOTCAMP!

CARE ESTE EFECTUL SELF MASTERY

HAI LA SELF MASTERY!

Aici începe transformarea experiențială de la confuzie la claritate
CONSULTANȚĂ GRATUITĂVIN LA BOOTCAMP!

Ce spun cei care au fost deja la Self Mastery

„Viața mea nu poate fi doar despre ce este azi!”

O parte din discursul meu de început de Self, în 2022.

Complet debusolata și rătăcită în viața mea, soseam în Self mânată de acest sentiment care striga din interiorul meu!

În toata rătăcirea și pierderile lui 2022, Selful a fost pentru mine lumina unui far care mi-a călăuzit pașii către ceea ce sunt astăzi!

Nu-mi amintesc altă perioadă a vieții mele mai plină de evoluție, pe toate ariile, decât ultimii 2 ani!

Ieri, în timp ce participam ca vorbitor expert la o conferință de presă alături de Ministrul Sănătății și alți experți din domenii conexe, mă gândeam cât de mult a contribuit Selful la tot ce trăiesc azi!

Cât de multă „lumină” a făcut în mine și în viața mea, cât de multă claritate și valoare mi-a adus! Câtă încredere, câte oportunități și cât acces la performeri și performanță! Câtă emoție și câtă apartenență!

Mulțumesc că ați contribuit major la povestea mea!

Elena Bratu, Manager Operatiuni Human8

”Astăzi este prima zi la birou după o pauză de aproape două săptămâni în care am fost plecat în România. Principalul motiv al călătoriei mele a fost participarea la o tabără la munte, organizată de Andy Szekely, împreună cu o „armată” de traineri instruiți de acesta.

A fost o experiență excepțională.

În aceste opt zile petrecute în tabără, am avut parte de o luptă continuă cu fricile și limitele autoimpuse. Am lucrat intens la mentalitatea mea și am identificat multe tipare comportamentale în raport cu cei din jurul meu. Am descoperit lucruri care mă ajută și alte aspecte care mă încurcă în relațiile cu oamenii.

Această experiență a fost o adevărată provocare în ceea ce privește dezvoltarea personală. Am avut ocazia să mă cunosc pe mine însumi, să identific atât părțile bune, cât și pe cele mai puțin bune ale mele. A fost o continuă călătorie de descoperire și conștientizare, răspunzând la multe întrebări referitoare la cine sunt și de ce acționez în anumite moduri.

Recomand cu drag această experiență oricărei persoane care dorește să își depășească fricile și limitele mentale și să descopere cine este și cum își poate fructifica la maxim potențialul.

Astăzi, viața revine la normal și încep să-mi reiau activitățile obișnuite. Treptat, voi relua ședințele și discuțiile cu clienții, oferindu-le din experiențele acumulate atât în timpul taberei, cât și în ultimii 14 ani de creștere și învățare continuă.

Dorința mea este ca acest an să fie anul cu cel mai mare impact academic de până acum. De fapt, dacă ar fi să-i atribui o etichetă anului 2023, aș spune că este anul autodescoperirii și transformării personale.

Această experiență din tabăra de la munte reprezintă un moment important în cadrul obiectivelor mele pentru anul 2023.”

Cristian Radu – CEO bizz.club Madrid

Eugen Resmeliță, antreprenor, Spania

Recunoștință ❤️ – asta simt acum, după Self Mastery Bootcamp.
O experiență senzațională, ghidată de oameni cu drag de oameni (facilitatorii, organizatorii), participanți dornici de evoluție, conectare autentică cu TINE, grupul și natura.
Recomand această călătorie transformațională!
Alina Maria Chituc

„Îţi mulţumesc din suflet pentru toate aceste materiale şi pentru minunatele programe de dezvoltare personală pe care le-ai creat! 

Nimeni, până acum, nu m-a ajutat atât de mult ca tine.  Tot ce am învăţat în această tabăra, mi s-a părut foarte bine explicat şi uşor aplicabil. Abia aştept să învăţ mai mult de la tine şi echipa ta!

Anna Gaspar Berecki

CARE ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ DECIZIE PE CARE O VEI LUA ANUL ACESTA?

Dezvoltarea ta personală şi profesională

Deşi nu e foarte evident, dezvoltarea personală este un proces de devenire a leaderilor.

Pentru mine, este evoluţia ascendentă şi voluntară de la mediocritate la excelenţă, de la novice la maestru, de la „şaibă” la management şi leadership.

Dacă aruncăm o privire în lumea afacerilor, vedem cum au evoluat numele mari exact pe acest principiu, trecând prin 4 etape:

  1. Mai întâi o puternică educaţie a disciplinei şi respectului faţă de sine şi ceilalţi – bazată pe foarte multă practică.
  2. Apoi, o ascensiune evidentă bazată pe demonstrarea abilităţilor dobândite prin practică.
  3. Apoi, conducerea altor oameni pentru a atinge un ţel comun – asumarea rolului de leader.
  4. În final, contribuția către comunitatea din care ai pornit – asumarea rolului de învăţător.

Priveşte cu atenţie aceste 4 etape!

Leadershipul personal se bazează pe o idee simplă: nu poţi să îi conduci pe alţii, dacă nu te poţi conduce pe tine însuți mai întâi.

Leadership-ul personal este abilitatea de a te conduce pe tine insuti si de a fi liderul propriei tale vieți.

Asta presupune să ai competenţe de tipul: disciplină, sinceritate, eficacitate, respect faţă de sine şi ceilalţi etc.

Productivitate şi eficienţă

Dacă eşti preocupat de timp şi cauţi soluţii creative pentru problemele care par să se repete în viaţa ta, vei găsi la Self Mastery „tone” de tehnici şi metode pentru creşterea productivităţii tale, managementul timpului şi al calităţii vieţii.

Self Mastery este în mare măsură un exerciţiu profund de inteligenţă emoţională. Sunt câteva praguri importante de trecut înainte să poţi excela profesional.

Eliberarea de emoţii negative, păstrarea sănătăţii şi capacitatea de a dezvolta relaţii sunt primele trei. Oamenii pe care îi vei întalni la Self Mastery sunt foarte diferiţi. Atât de diferiţi încât îţi vor pune emoţiile la încercare.

Cu toţii avem însă un scop comun: acela de a ne dezvolta ca indivizi la nivel de excelenţă. Tabara este contextul perfect în care dobândeşti toate resursele necesare ca să scapi de primul prag: emoţiile negative. 

"Managementul" schimbării

Dacă te afli la momentul unei schimbări sau al unor decizii importante în viaţa ta, atunci Self Mastery este pentru tine din două motive:

 

1. Îţi oferă un mediu sigur şi coaching de calitate cu ajutorul căruia să îţi ponderezi deciziile. 

Aici beneficiezi de un „grup suport” care îţi oferă feedback şi susţinere în orice moment (inclusiv după tabără).

2. Self Mastery te armonizează cu misiunea ta personală şi cu viziunea comunităţii din care faci parte.

Dacă ai impresia că „ţi-ai pierdut busola” şi vrei să îţi pui intenţiile pe termen lung în legatură cu obiectivele pe termen scurt, vei învăţa cum să faci exact acest lucru.

Pentru situaţiile de schimbare este un proces de achiziţie a clarităţii.

Relaxare

Dacă vrei o vacanţă activă, în care să te relaxezi învăţând ceva nou şi foarte util pentru viitorul tău, ai nimerit exact în locul potrivit.

După spusele lor, deşi nu stăm degeaba, participanţii pleacă cu bateriile superîncărcate şi cu rezerve de energie pentru cel puţin o jumătate de an.

Flexibilitate, Creativitate şi Agilitate mentală

Oricât de stabil emoţional ai fi, ai nevoie de capacitatea de a gândi „out of the BOX”.

În lumea modernă poţi să afli aproape orice dacă ştii ce-i aia Google. Şi cu siguranţă, ştii!

Dacă vrei însă mai mult de la viaţă decât un parcurs cuminte şi obişnuit, ai nevoie să înveţi să gândeşti extraordinar.

Bootcamp îţi oferă „trusa de scule” pentru acest mod de gândire.

HAI LA SELF MASTERY!

Aici începe transformarea experiențială de la confuzie la claritate
CONSULTANȚĂ GRATUITĂVIN LA BOOTCAMP!

4 TRAINERI, 7 ZILE, 60 DE PRIETENI... ŞI TU

ANDY SZEKELY

Antreprenor, Autor, Business Coach
Fondator Bootcamp.ro & ASIC.ro

Andy inovează de 23 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp.

Andy este primul Trainer / Consultant / Coach certificat LAB Profile® în Romania și printre primii din lume care au primit Cialdini Certified Professional și statutul membru fondator al The Cialdini Institute.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie: 

6C Self Growth Summit reprezintă un eveniment Bootcamp University, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală).

Speaker Elite – programul de pregătire în public speaking şi comunicare eficientă creat special pentru oamenii interesaţi de performanţă în viaţa personală şi profesională.

Bootcamp University – sistemul de transformare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă‘, cu o echipă solidă formată din traineri asociați și facilitatori licențiați în care treci la next level în toate cele 6 arii ale vieţii.

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România și l-ai văzut deja la:

ZOIA ZĂRNESCU

ZOIA ZĂRNESCU

Zoia Zărnescu este expert în programe de comunicare și trainer specializat în conducerea grupurilor de învățare experiențială.

După o experiență de 20 de ani într-o multinațională, a trecut prin propriul său proces de dezvoltare și formare.

În prezent, ca trainer și consilier Human Design, este alături de oameni cu o înțelegere profundă a emoțiilor, nevoilor și dorinței lor de cunoaștere.

Zoia își urmeză vocația și creează programe pentru creșterea încrederii în sine și depășirea tiparelor și blocajelor emoționale.

Prin tot ce face îi însoțește pe oameni către interiorul lor, pentru ca ei singuri să afle ce frumuseți se află acolo. 

Cea mai mare satisfacție este să-i vadă cum își deschid aripile și zboară în propria lor viață, cât de sus și-au propus cândva.

Uneori este despre a le arăta care sunt talentele pe care le au, alteori este despre a le da un brânci ca să simtă plăcerea zborului.

CĂLIN IEPURE

CĂLIN IEPURE

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club. Este totodată fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială.

Călin este co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi

  • Captivează-ți elevii în ONLINE mai ceva ca în clasă!
  • Jocul Vânzării - TOT ce știe un vânzător de TOP... și ceva în PLUS
  • BANII muncesc pentru mine - drumul de la depedență la Independență Financiară
  • Fișa Postului de Antreprenor - Harta oricărei afaceri cartografiată cu Gigi Nacev
  • Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public cu Andy Szekely
  • Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training

Este specializat ca trainer, speaker, facilitator, coach, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.

SORIN GEANĂ

SORIN GEANĂ

Sorin Geană a început activitatea sportivă acum 23 de ani ca practicant de Arte Marţiale. 

Pasiunea pentru sport, educaţie şi performanţă au dus la o carieră în domeniul wellness şi este Master Trainer în Sport și Performanță Motrică.

De peste 13 ani susține programe de training în domeniul wellness şi al dezvoltării personale.

În programele BootCamp University este trainer şi facilitator.

- Care este o expresie care te defineşte?

- Încep fiecare antrenament cu următoarea afirmaţie: “No play, No gain!”

ISTORIA BOOTCAMP UNIVERSITY

Ideea de BootCamp mi-a venit în 2003 în SUA când am participat la un curs cu Robert Dilts, care ulterior mi-a devenit mentor.

Nu am plecat la acest curs cu inima deschisă, având în vedere că la vremea aceea am plătit 6,400 USD, aproape jumătate de maşină... însă am trecut peste scepticul din mine şi mi-am propus să încerc.

Imediat după... mi-am dat seama că făcusem cea mai bună investiţie de pană atunci, şi m-am intors motivat să încep un proiect... pe atunci unic în Romania.

Prima ediţie a taberei de dezvoltare personală şi profesională BootCamp a avut 6 participanţi... toţi fiind prieteni de-ai mei.

Apoi în fiecare an am crescut, şi am ajuns să adunăm în tabere mii de participanţi.

Pentru toţi aceşti oameni, şi pentru ceilalţi peste 2000 de absolvenţi din anii anteriori, am conceput cel mai bun program de dezvoltare personală pe care îl poţi găsi.

Acum... ceea ce a fost este istorie, dar ceea ce este... este pentru tine şi este la un click distanţă.

HAI LA SELF MASTERY!

Aici începe transformarea experiențială de la confuzie la claritate
CONSULTANȚĂ GRATUITĂVIN LA BOOTCAMP!

CE OBȚII CÂND PARTICIPI LA SELF MASTERY

🔎 Etapa de pregătire

Z

2 sesiuni de coaching individual cu un expert din Bootcamp

Z

Journey to mastery – 5 sesiuni de clarificare și ”punere pe cale”

Z

Acces la platforma LIFE Mastery

🌄 Tabăra experiențială

Z

7 zile (peste 50 de ore) de training în compania a 4 traineri cu foarte multă experienţă

Z

+ 1 zi de training experenţial
(cu o echipă de profesionişti)

Z

Inner Coaching în fiecare seară

Z

Coaching de grup împreună cu un facilitator special pregătit

Z

Exerciţii şi simulări care îţi vor da posibilitatea să găseşti resurse în interiorul tău

Z

Materiale de studiu și exerciții

Z

Antrenament fizic şi mental în pauze și în fiecare dimineaţă

🚀 Implementare accelerată

Z

Journey to mastery – 3 sesiuni pentru implementare cu sens

Z

Acces la platforma LIFE Mastery

Z

Suport din partea grupului de sprijin din bootcamp

Ne vedem între 5 - 11 Iulie 2025 la Complex Padina Ursului din Fundățica, Brașov

🛌 cazare în camere confortabile

🥗 3 mese pe zi (la alegere meniu vegetarian, ovolactovegetarian sau normal)

☕2 coffee break-uri pe zi

🍰 cină festivă cu spectacol surpriză

🚀 plus câteva lucruri care preferăm să rămână surprize 🙂

REZERVĂ-ŢI LOCUL LA SELF MASTERY BOOTCAMP

Ne vedem între 5 - 11 Iulie 2025 - Fundățica, Brașov

GROWTH

12 luni de transformare totală

4.900 euro

💎 7 zile de training experienţial
🏡 cazare cu pensiune completă
📝 manual de curs și hand-out-uri
📋 Sesiuni practice individuale
💬 Sesiuni practice în grupele de facilitare
🎯 1 sesiune individuală de coaching
🎬 Acces la platforma LIFE Mastery
🏞️ JOURNEY TO MASTERY
(8 workshops + 2 sesiuni coaching 1:1)
✖️ Acces EMPOWER la Conferinta 6C
✖️ 2 sesiuni insight-coaching cu Andy

EMPOWER

12 luni de transformare totală

6.500 euro

💎 7 zile de training experienţial
🏡 cazare cu pensiune completă
📝 manual de curs și hand-out-uri
📋 Sesiuni practice individuale
💬 Sesiuni practice în grupele de facilitare
🎯 1 sesiune individuală de coaching
🎬 Acces la platforma LIFE Mastery
🏞️ JOURNEY TO MASTERY
(8 workshops + 2 sesiuni coaching 1:1)
🚀 Acces EMPOWER la Conferinta 6C
🔎 2 sesiuni insight-coaching cu Andy

Participă la transformarea experiențială în care treci de la confuzie la claritate!

LEADING FOR THE BEST IN YOU!


Te preocupă dezvoltarea personală și profesională?

Suntem aici pentru tine!

Oricând ai nevoie să-ţi dai seama ce Bootcamp este potrivit nevoilor tale sau ai nevoie de mai multe detalii, sună la +40 730 114 466 și Victor te va ajuta cu plăcere!

NU AI ABSOLUT NICI UN RISC!

VII LA SELF MASTERY?

DA?

Ei bine nu ai nici un risc!

BOOTCAMP este programul transformaţional în care găsești mediul perfect pentru creștere și beneficiezi de cele mai puternice instrumente și tehnici, astfel încât să treci la următorul nivel în dezvoltarea ta personală.

Dacă în a doua zi de participare, în care înveți tehnicile, faci exercițiile și te implici în program, totuși ajungi la concluzia că nu este potrivit pentru tine, îţi vom restitui taxa de participare.

Suntem atât de siguri că experienţa BootCamp poate fi cea mai puternică RESURSĂ PENTRU A-ȚI ÎNDEPLINI OBIECTIVELE încât, ai GARANŢIE 100% pentru investiţia ta.