Empower Yourself
3 pași pentru Reinventarea Ta

Ai puterea  

Nu lăsa confuzia să-ți definească viață!

Miercuri, 26 iunie - ora 19:00

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Identificarea Blocajelor

Vom începe prin a analiza ce obiceiuri și comportamente te împiedică să îți atingi obiectivele. Este esențial să recunoști aceste blocaje pentru a înțelege impactul lor asupra timpului și energiei tale.

Tehnici de Motivație şi Stimă de Sine

În etapa a 2-a vom explora metode practice pentru a-ți crește motivația și încrederea în propriile forţe. Motivația este motorul care te propulsează spre victorie, iar tehnicile potrivite te pot ajuta să o menții constantă.

Trecerea la Acțiune

Odată ce ai identificat blocajele și ai găsit modalități de a te motiva, este timpul să creăm un plan de acțiune câştigător. Vei afla cum să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat și să lași ”zgomotul societății” să te distragă de la plan!

Vrei să ai încredere în tine şi în planul tău de viitor?

Ai avut vreodată senzaţia că, deşi e totul bine, parcă lipseşte ceva? Parcă ai de rezolvat un puzzle invizibil?

Ai simțit că parcă lipseşte ceva ca să atingi adevăratul potențial?

Ei bine, eşti unde trebuie!

Mulți dintre noi se confruntă cu aceste provocări, dar vestea bună este că există soluții. În urmă cu câțiva ani, m-am aflat într-o situație similară.

Am început să studiez și să aplic diverse tehnici de dezvoltare personală. Cu ocazia asta am descoperit că e extrem de provocator să organizezi informațiile găsite pe youtube sau în cărți.

Fără un mentor, trebuie să testezi 100 de chestii ca să meargă una. E enervant.

Tocmai de aceea, vreau să împărtășesc cu tine din experiența mea și să te ajut să câștigi timp în dezvoltarea personală.

De ce să participi?

  • E o experiență Transformativă: Aceasta nu este doar o altă prezentare. Este o oportunitate de a-ți transforma viața.
  • Îți ofer instrumente Practice: Vei pleca cu tehnici concrete pe care le poți aplica imediat.
  • Comunitate de Suport: Poți deveni parte din comunitatea de oameni motivați și inspirați care te vor susține pe parcurs.

Nu lăsa confuzia să-ți definească viață!

Ești capabil(ă) de lucruri mărețe!
Împreună vom face ca visele tale să devină realitate.

Cu drag,
Roxana Szekely

Miercuri, 26 iunie - ora 19:00

CINE PREZINTĂ WEBINARUL?

ROXANA SZEKELY

Performance coach & Consultant CEO Bootcamp University

Roxana Szekely spune că îi place să ajute oamenii şi, în parcursul ei profesional, a trecut prin 7 ani de medicină, 7 ani de vânzări şi 7 ani de marketing, urmaţi de 7 ani de antreprenoriat, în care a continuat să inițieze și să dezvolte oameni, proiecte și practici noi.

În tot acest timp, a lucrat individual sau cu echipe de vânzări, marketing și management, dezvoltându-le abilități personale și profesionale, prin cele peste 2500 de ore de coaching sau consultanță și peste 300 de sesiuni de training sau mentoring.

Pe lângă background-ul în medicină, a susținut multiple formări în people management, project management, coaching, consultanță și training (ex. certificări ATD, LAB Profile® și Inteligență Emoțională).

Astfel și-a dezvoltat o combinație unică de abilități și acreditări pentru a duce la următorul nivel, fiecare persoană cu care lucrează.

Acasă i se spune că e un bun manager operaţional întrucât, ca mamă a doi copii mici şi năzdravani, cu siguranţă nu se plictiseşte!

Misiunea ei este să potențeze oamenii care vor să devină lideri pentru comunitățile din care fac parte, prin educație antreprenorială și coaching, iar motto-ul ei este: ”Nu pierd niciodată. Ori câştig, ori învăţ!” (Nelson Mandela).