5 CUVINTE SABOTOR CARE DEMOLEAZĂ
STIMA DE SINE

Află cum ţi le scoţi din minte şi cu ce să le înlocuieşti

Z

Concret, vei afla

☑ Ce te face să te învârţi în cerc;

☑ Ce te face să te simţi lipsit de speranţă;

☑ Ce îţi dă impresia că totul este obligatoriu;

☑ Ce îți distruge stima de sine;

☑ Ce te face să te simţi prins într-o închisoare;

☑ Ce îţi blochează perspectivele.

i

Studiile psihologice duc la concluzia că merită să ne alegem cu grijă cuvintele pe care le folosim, mai ales în dialogul interior. 

Pe această bază, iată ce vei găsi în workbook-ul de faţă:

  • Cuvintele toxice pe care ar trebui să le elimini din dialogul tău interior.
  • Triada cognitivă care contribuie la auto-sabotaj.
  • Cu ce să înlocuieşti cuvintele care generează convingeri limitative!
  • Cum să oprești gândirea exagerată care te blochează!

ANDY SZEKELY

Antreprenor, Autor, Business Coach
Fondator Bootcamp.ro & ASIC.ro

Andy inovează de 23 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.

El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy este primul Trainer / Consultant / Coach certificat LAB Profile® în Romania și printre primii din lume care au primit Cialdini Certified Professional și statutul membru fondator al The Cialdini Institute.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie: 

6C Self Growth Summit reprezintă un eveniment Bootcamp University, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală).

Speaker Elite – programul de pregătire în public speaking şi comunicare eficientă creat special pentru oamenii interesaţi de performanţă în viaţa personală şi profesională.

Bootcamp University – sistemul de transformare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă‘, cu o echipă solidă formată din traineri asociați și facilitatori licențiați în care treci la next level în toate cele 6 arii ale vieţii.

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România și l-ai văzut deja la: