INFLUENCE MINDSET

EBOOK GRATUIT

Mărește-ți puterea de convingere ca să ai succes în comunicare, vânzări și management!

 

Dacă aplici corect lecțiile din eBook îţi vei mări puterea de convingere în majoritatea contextelor de comunicare, în special dacă lucrezi în vânzări, client service sau management.


Motivul este simplu: intri în contact cu tehnici folosite de numai 1-2% dintre experţii în vânzări şi persuasiune.


Acum beneficiezi chiar tu de instrumente de mare impact pe care le poţi aplica foarte rapid în domeniul în care lucrezi!


Cu cât înţelegi mai bine metoda, cu atât devii mai persuasiv(ă)!


Scopul ebook-ului de faţă este să te ajute să obţii performanțe mai mari în munca ta cu ceilalţi oameni, fie în comunicarea 1 la 1, fie în grupuri.

Iată unde poți folosi tehnicile:


☑ Marketing & Advertising

☑ Recrutare & Selecţie

☑ Coaching & Training

☑ Client Service & Vânzări

 

CINE ESTE ANDY SZEKELY

ANDY SZEKELY

Antreprenor, Autor, Business CoachFondator Bootcamp University & ASIC.ro

Andy inovează de 23 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

 Guy Kawasaki

Neale Donald Walsch

Brian Tracy

John Maxwell

Robin Sharma

John Gray

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Andy este primul Trainer/Consultant/Coach certificat LAB Profile® în Romania și printre primii din lume care au primit Cialdini Certified Professional și statutul membru fondator al The Cialdini Institute.

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.).


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).


Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:


  1. 6C Self Growth Summit reprezintă un eveniment Bootcamp University, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
  2. Speaker Elite – programul de pregătire în public speaking şi comunicare eficientă creat special pentru oamenii interesaţi de performanţă în viaţa personală şi profesională.
  3. Bootcamp University – sistemul de transformare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă‘, cu o echipă solidă formată din traineri asociați și facilitatori licențiați în care treci la next level în toate cele 6 arii ale vieţii.


Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România și l-ai văzut deja la:

© Copyright 2023 - 2024 Bootcamp University.

Folosești Facebook in-app Browser? Pentru o navigare mai bună, deschide pagina în Chrome/Safari browser (click pe [...] jos sau dreapta sus.
OK, Mulțumesc!